Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A gombákat megmossuk, szárát levágjuk, apróra daraboljuk, éppúgy, mint a hagymát, s a vajban együtt megpároljuk. Ezután hozzáadjuk a beáztatott, majd kinyomkodott zsemléket, a fűszereket, a petrezselyemzöldet, a füstölt húst és májat, a kockára vágott sajtot, a tejfölt és 1 tojást.
E tölteléket jó púposan beletöltjük a gombák kalapjába. Kívülről enyhén megsózzuk, lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába panírozzuk,és forró olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sajttal megszórt párolt rizzsel, tartármártással és idénysalátával tálaljuk.
|
|
|
|
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
nooofeneee |
2012.01.11. 10:24 (#1) |
|
|
Tejföl nélkül szoktam készíteni. |
| |
|
|
|
gombákat megmossuk, vajban együtt, füstölt húst, kockára vágott, gombák kalapjába, petrezselyemzöld, tartármártással, idénysalátával, zsemlemorzsába, kinyomkodott, zsemlemorzsa, vöröshagyma, beletöltjük, megpároljuk, beáztatott, panírozzuk, daraboljuk, tölteléket, fűszereket, gombafejek, hozzáadjuk, zsemléket, kalapjába, csirkemáj, megmossuk, megsózzuk, kirántva, Kívülről, tálaljuk, levágjuk, gombákat, gomba, vöröshagyma, darált füstölt, csirkemáj, bors, petrezselyemzöld, füstölt sajt, evőkanál tejföl, tojás, evőkanál liszt, zsemlemorzsa, olaj,
|
|
|
|
|